lunes, 7 de febrero de 2011

Un nou aire al blog

Hola a tots/es!!

Escric aquest missatge per informar del canvi que podrem observar en el blog.

Com estem a 5è i representa que som prou responsables com per apuntar els deures a l'agenda o per trucar a un company per demanar-los en cas de no assistir a classe. Vull donar al blog un nou aire, per tal de que sigui un recurs prou enriquidor com per poder reflexionar sobre diferents temes: M'encantaria poder contar amb la col·laboració de tots els nens però també de tots els pares. Ja que si cadascun de nosaltres dona la seva opinió, podem enriquir-nos tots de les diferents reflexions. Sé que és complicat treure temps, però no es tracta d'escriure una parrafada sinó allò que surti en el moment i que pugui ser interessant per la resta de lectors. Veient que en un mes han hagu 872 visites, realment pot estar molt interessant aquesta nova idea.

D'altra banda, recordar, que continuo a la vostra disposició i si algun nen no pot venir a classe i tampoc pot contactar amb algun company per poder demanar deures, podeu consultar-m'ho directament a mi: helgamq@gmail.com si us plau siguem coherents amb les demandes i intentem fer de les noves tecnologia un recurs enriquidor per tots els que l'utilitzem. Moltes gràcies per la vostra atenció.

Molt amables, i a la vostra disposició sempre!


*** Per una millor educació, per un millor vincle entre els agents educatius, per una millor situació entre alumnes- pares -nens. Segur que val la pena! anem a intentar-ho! Si algú té altres propostes de millora, no dubteu en compartir-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario