jueves, 24 de febrero de 2011

Calculem la superfície de la classe!

La professora ha proposat calcular la superfície de la classe, sense cap més pauta havien de posar-se d'acord entre companys per decidir que feien per aconseguir el resultat. No era massa complicat, hem treballat la superfície del rectangle i la classe té aquesta forma, així doncs, només calia posar-se a pensar com realitzar-lo.

Ens hem separat en grups per distribuinr-nos les activitats.
Hem mesurat l'amplitut, llargada i alçada de la classe .Com la classe és un rectangle sabíem que l'havíem de multiplicar la base per l'alçada que es 7'04m per 5`93m que dona un total de 417472m2. Després, vam calcular l'espai multiplicant el terra per l'altura de la classe, és a dir, 417472m2 per 3,18m2 és igual 132,8m2.
Em calculat la superfície de diferents mobles 5628m2 hem restat la superfície total dels mobles menys la superfície de la classe, ens ha donat 4.954'8m2 que és l'espai que disposem lliure per poder moure'ns.

Carla Robles Garcia


Seran correctes els càlculs i les suposicions dels nens? Ho treballarem i ho valorarem en la propera sessió de matemàtiques.

Activitats per fer: dibuixar la classe amb les mesures exactes en un foli. Durant aquests dos trimestres hem après també a fer conversions, per tant ara tocarà passar les mesures a altres unitats per poder aconseguir plasmar el dibuix en un foli dina-4. A continuar treballant!

1 comentario: