martes, 18 de enero de 2011

Què hem fet avui?

Matemàtiques

Corregim les operacions amb decimals que teníem de deures i comencem a copiar per estudiar el tema dels polígons: què és? quins són els seus elements? què és un polígon regular? Com es poden classificar els polígons?

Exercici 9 de la pàgina 113 al llibre.

RECORDAR

Tenim el control del tema 5 i 6 el dia 28 de Gener.


Coneixement del Medi
tema 6 esquema 1. Abans de començar amb aquest temari, hem llegit la pàgina anterior per recordar conceptes que ja haurien d'estar adquirits: força, màquines...
Com de deures tenien completar l'esquema, primer ho hem explicat llegint-ho del llibre i després ho hem anat corregint i explicant. Per tant, per divendres s'ha d'estudiar l'esquema, també s'han de fer dos exemples (dibuix + explicació) força a distància i força per contacte.




***RECORDAR: Dijous 20 de gener anem d'excursió al Palau de la Música a veure "Contes cantats" i a l'Imax. L'horari de l'excursió és de 9 a 17h. Cal portar: esmorzar, dinar i xandall de l'escola. Si us plau, màxima puntualitat.

1 comentario:

  1. Com molt bé m'ha recordat l'Aleix. En aquesta excursió podeu portar diners per una beguda, llaminadures... Però NO és OBLIGATORI!:)

    ResponderEliminar